Cart0

Τηλεφωνικές
Παραγγελίες
23210 50950
Από 8:30 μέχρι 14:30

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ–ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@autokollises.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2321050950. Σε διαφορετική περίπτωση δηλαδή μετά την αποστολή επιβαρύνεστε με 7€ έξοδα ( αποστολής και επιστροφής)
  • Μετά την παραλαβή έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζετε ότι για  να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις στην παράγραφο με τις ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος και να λάβετε πίσω τα χρήματα σας εάν η επιστροφή γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρούμενων 7 € που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα (3,5€ αποστολή και 3,5€ επιστροφή του προϊόντος , ποσό το οποίο δεν χρεώνουμε στους πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας , με την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης). Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις  περί  επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω. Υπενθυμίζουμε ότι η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιήται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση (συν της αλλαγής) , αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην της Γενικής ταχυδρομικής, επιβαρύνεστε με έξοδα 4€ τα οποία αφορούν τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς προς εσάς καθώς επίσης και όλα τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από εσάς προς εμάς.

Σε περίπτωση άρνηση παραλαβής της παραγγελίας που κάνατε επιβαρύνεστε εξολοκλήρου με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 7€ (αποστολή και λήψη).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο κύριος όγκος των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα παράγονται ως ειδική παραγγελία κατ’ αίτηση του εκάστοτε πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του πχ. διαφορετική διάσταση, απόχρωση, κατεύθυνση ή ακόμα και σε κάποια σχέδια σας δίνουμε την επιλογή να γράψετε το όνομα που θέλετε. Συνεπώς για τους παραπάνω λόγους τα προϊόντα αυτά δεν δύναται να επιστραφούν για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα οποιοδήποτε προϊόν έχει περισσότερες από 1 επιλογές όπως αλλαγή χρώματος, επιλογή διάστασης, επιλογή κατεύθυνσης δεν δύναται προς επιστροφή. Τα χρώματα που εμφανίζονται στα προϊόντα είναι ενδεικτικά και μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση με τα πραγματικά.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, δικαιούστε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η ημερομηνία επιστροφής του προϊόντων θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται από το Courier  στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Για επιστροφές/αλλαγές επιβαρύνεστε με το ποσό των 3,5€.

Όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση ( με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν ( Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής κ.ο.κ)

Αν δεν τηρούνται τα παραπάνω διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή.

Η διαδικασία της επιστροφής γίνεται πάντα κατόπιν επικοινωνίας με εμάς μέσω email ή τηλεφωνικά.

Διευκρινίζουμε ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την εξτρά επιβάρυνση που αναγράφετε παραπάνω.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα τουAutokollises.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το Autokollises.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@zarakis.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.